Aktuálne prístupy podnikov v procese tvorby hodnoty pre zákazníka - Chebeň, Juraj
Dôležitosť aplikácie environmentálnych prístupov a stratégií v marketingu za účelom získania konkurenčnej výhody diferenciácie a predĺženia životného cyklu klasických výrobkov. Segmentácia zákazníkov z environmentálneho hľadiska. Environmentálne spotrebiteľské rozhodovanie o produkte. Uplatnenie environmentálnych stratégií a segmentačného modelu LOHAS v rôznych odvetviach.