Postavenie malých a stredných podnikov v ekonomike Slovenskej republiky - Bujnová, Darina
Stav a podiel malého a stredného podnikania v ekonomike Slovenska. Podiel malého a stredného podnikania na zamestnanosti. Podiel malého a stredného podnikania na produktoch vybraných odvetví a na dovoze a vývoze.