Perspektivy a problémy strategického managementu budoucnosti - Častorál, Zdeněk
Perspektívy vedeckej teórie v znalostných organizáciách. Perspektívy teórie znalostnej vedy. Problémy strategického manažmentu kritických zmien. Perspektívy a problémy zmien v postavení človeka.