Vybrané aspekty spoločnej obchodnej politiky EÚ - Silná, Zuzana
Spoločná obchodná politika EÚ v zakladajúcich zmluvách a ich revíziách - Maastrichtská zmluva, Amsterdamská zmluva, zmluva z Nice a Lisabonská zmluva. Spoločná obchodná politika v judikatúre Súdneho dvora.