<The> boat that connects the regions - Twin city liner and the new opportunities for the central Danube region - Grančay, Martin, 1984-2024
Twin city liner (TCL) - rýchlostný katamaran zabezpečujúci prepravu medzi Viedňou a Bratislavou. Je v prevádzke od roku 2006. Výkony, aktivity. TCL v roku 2008. Cestovný ruch v regióne centrálneho Dunaja. Maďarsko - veľká príležitosť pre turistický ruch. Návrh predĺženia trasy Viedeň - Bratislava, do Budapešti.