Logistika a supply chain management - Kiaba, Martin
Zdôvodnenie významu logistiky v slovenských obchodných podnikoch a poukázanie na skutočnosť, že aplikáciou vhodných logistických činností a metód, dokážu obchodné podniky vytvoriť konkurenčnú výhodu v podobe nižších celkových nákladov spoločnosti a kvalitnejšieho dodávkového servisu zákazníkom. Charakteristika eurologistiky. Riadenie dodávateľského reťazca. Logistický audit.