Prečo a ako organizovať - Timko, Pavol
Pojem slova organizácia a dôvod prečo organizovať. Umenie zvládnuť objem práce. Kedy firma najlepšie funguje. Zladenosť a koordinácia úloh. Dobrá organizácia a sústredenie na výkon. Produkcia a organizovanosť. Výsledkom dobrej organizácie je spokojnosť všetkých strán.