Asignovaná daň - Konvalinková, Iveta
Legislatívna úprava. Vysvetlenie pojmu "asignácia". Asignácia 2 perc. dane. Poskytovatelia 2 perc. podielu zaplatenej dane z príjmov. Prijímatelia asignovanej dane. Možnosti využitia asignovaných prostriedkov. Prostriedky asignovanej dane sú verejnými prostriedkami. Zoznam prijímateľov asignovanej dane. Povinnosti zrušeného prijímateľa.