Vplyv finančnej krízy na ceny vybraných komodít - Kolenčík, Pavol
Analýza cien neželezných kovov a ocele na komoditných burzách. Odporúčania pre podniky zaoberajúcich sa hutníckou výrobou a obchodom s týmito komoditami.