Neziskové účtovné jednotky - účtovanie nákladov a výnosov - Vršková, Jana
Neziskové účtovné jednotky využívajú pri účtovaní svojej činnosti rôzne typy nepodnikateľských subjektov. Náklady, základné typy nákladov. Tvorba rezerv. Špecifické náklady. Opravné položky. Výnosy neziskových účtovných jednotiek.