E-business v cestovnom ruchu - Benešová, Dana, 1958-
Charakteristika elektronického obchodovania v cestovnom ruchu. Potenciálne výhody plynúce z e-commerce. Vplyv internetu na spotrebiteľské správanie v cestovnom ruchu. Adaptácia e-businessu v cestovnom ruchu.