Záchranný kapitál a jeho vstup do spoločnosti - Frič, Oto
Záchranný kapitál ako forma financovania. Situácia na trhu rizikového a rozvojového kapitálu. Proces investície rizikového kapitálu - Arca Capital. Kroky po vstupe investora do spoločnosti.