Odborný profil projektového manažéra pre online marketing - Bleyová, Dagmar
Nové trendy v elektronickom podnikaní si vyžadujú vyššie nároky na odborné zručnosti manažérov. Relatívne nový typ pracovnej pozície manažéra pre web marketing prináša nové požiadavky na komunikáciu v elektronických médiách. Orientácia a analytické schopnosti. Investície do marketingu na webe a vytváranie stabilných vzťahov s verejnosťou.