Reverzný zásobovací proces a bilančné rovnice - Gežík, Pavel, 1983-
Plánovanie zásobovacieho procesu. Opätovné použitie výrobku v zásobovacom procese. Reverzná logistika. Klasická a reverzná distribúcia prebieha prostredníctvom kanálov. Riešenie distribúcie v rámci jednoduchých kanálov prostredníctvom bilančných rovníc.