Inovácie v cestovnom ruchu ako fenomén konkurencieschopnosti - Kubičková, Viera, 1970-
Inovácie ako hlavný nástroj konkurenčnej schopnosti podnikov. Inovácie a konkurencieschopnosť v cestovnom ruchu. Index konkurencieschopnosti pre cestovný ruch. Vývoj indexu konkurencieschopnosti cestovného ruchu v krajinách V4. Vzťah inovácií a produktivity v cestovnom ruchu. Vývoj produktivity v cestovnom ruchu vo vybraných krajinách Európy.