Výsledky prieskumu dopytu mládeže po službách cestovného ruchu v SR - Litomerický, Juraj
Dotazníkový prieskum, ktorého cieľom bolo zistiť záujem mládeže o vybrané služby cestovného ruchu a zhodnotiť ich spokojnosť s vybranými službami. Na prieskume sa zúčastnilo 200 mladých ľudí vo veku od 18 do 24 rokov z rôznych regiónov Slovenska. Výsledky prieskumu za ubytovacie služby, za dopravné služby, za stravovacie služby, za služby cestovnej kancelárie a za zábavné služby.