CDS - swapy úverového zlyhania - Hronec, Miloslav, 1980-
História úverových derivátov. CDS-swap úverového zlyhania. Spôsoby vysporiadania sa pri CDS. Výhody, nevýhody a možnosti používania CDS. "Košové" CDS. Použitie, výhody a nevýhody košových CDS .