Elektronický dotazník ako spôsob získavania informácií - Hrušovská, Dana, 1964-
Manažment elektronických dotazníkov predstavuje pomerne novú problematiku, ktorá sa vyvíja najmä vďaka rýchlemu rozšíreniu celosvetovej siete Internet. Elektronický dotazník by mal byť nástrojom na umožnenie ľahkého a rýchleho získavania informácií za prijateľnú cenu. K základným problémom vytvárania dotazníkov patrí identifikácia vhodných typov odpovedí k otázkam a zložení týchto typov, z ktorých sa otázky v dotazníkoch skladajú. Ďalším problémom je efektívne zobrazovanie dotazníkov pre zvýšenie komfortu ich vypĺňania na vytváranie profesionálnych on-line dotazníkov.