Problémy merania rastu a jeho dlhodobý vývoj - Husár, Jaroslav
Meranie ekonomického rastu. Rast meraný makroekonomickým ukazovateľom HDP (národným príjmom), vyvoláva rôzne možnosti kvantifikácie jeho miery. Využitie miery rastu na formulovanie dynamického modelu dlhodobého rastúceho trendu HDP.