Efektívne vedenie ľudí - perspektívny a úspešný predpoklad pre zvyšovanie hodnoty podniku - Hudáková, Ivana, 1976-
Eefektívne vedenie ľudí ako na perspektívny a úspešný, a zároveň aj účinný predpoklad pre zvyšovanie hodnoty a konkurencieschopnosti podniku. Problematika vedenia ľudí je v súčasnosti témou aktuálnou vzhľadom na prebiehajúcu svetovú krízu a efektívne vedenie ľudí v podniku, ktoré sa môže stať aj prejavom konkurenčnej výhody a nástrojom pre efektívne fungovanie podnikov v podmienkach globalizácie.