Rozvoj hotelových reťazcov na Slovensku - Veszprémi Sirotková, Anna, 1966-
Výsledky výskumu, ktorý sa uskutočnil v r. 2008 a ktorý sa týkal názorov top manažérov hotelov na Slovensku na výhody a nevýhody začlenenia hotela do hotelového reťazca a tiež aj ich názorov na perspektívu rozvoja hotelových reťazcov na Slovensku a jeho pozíciu v etablovaní hotelových reťazcov v porovnaní s inými štátmi.