Nové prístupy k rozvoju malých a stredných podnikov v rámci Európskej únie - analýza - Strážovská, Helena
Význam malých a stredných podnikov pre národnú ekonomiku. Kroky Európskej únie v prospech rozvoja malých a stredných podnikov. Európska charta pre malé podniky. Nová politika pre MSP pod heslom Najprv mysli v malom. Skutočnosti podporujúce úspešný rozvoj podnikania na Slovensku. Význam nového zákona o malých podnikateľoch, ktorý definuje európsku spoločnosť s ručením obmedzeným. Vládna podpora malého a stredného podnikania.