Východiská hospodárskej politiky na Slovensku po zavedení eura - Bartánusová, Milada
Prijatie eura a vytvorenie spoločnej hospodárskej a menovej únie. Prepojenie konvergenčných programov a národných programových reforiem. Súlad rozpočtových priorít a štrukturálnych zmien. Finančná kríza na Slovensku a východiská hospodárskej politiky po zavedení eura.