Druhá strana mince Tibet - Szikorová, Nóra
Tibet od roku 1949 okupujú Číňania, ktorí tu spôsobili smrť vyše milióna Tibeťanov a tisíce uväznených a mučených. Čínsky pohľad na tibetskú otázku je diametrálne odlišný. Prínos Číny pre Tibet.