Príbeh múru - Greguš, Peter
V roku 1949 sa na mape Európy objavili dva nemecké štáty - NSR a NDR. Berlínska kríza. Dve Nemecká, veľké rozdiely. Útek obyvateľov NDR za lepšou životnou úrovňou do NSR. Z histórie Berlínskeho múru. Cesta k znovuzjednoteniu Nemecka.