Možnosti úverovania bytových družstiev - Katonová, Miroslava, 1983-
Financovanie bytových družstiev v SR. Súčasný systém nástrojov podpory bývania. Hypotekárny úver ako hlavný nástroj financovania bývania v súčasnosti. Aktuálna situácia poskytovania hypotekárnych úverov vo svete. Súčasný stav hypotekárnych úverov v SR v dôsledku finančnej krízy.