Biznis etiketa vo vybraných krajinách - Littvová, Zuzana
Schopnosť komunikovať s cudzími kultúrami a ovládanie biznis etikety ako kľúčový faktor úspechu. Dôležitosť poznania histórie, kultúrnych tradícií a spoločensko-politickej situácie partnerskej krajiny. Interkultúrne osobitosti obchodných rokovaní vo vybraných krajinách - nemeckí a rakúski obchodní partneri, francúzski, anglickí, talianski a maďarskí obchodní partneri.