Podpora exportu a proexportná politika na Slovensku v rokoch 2007-2013 - Lábaj, Martin, 1982-
Význam zahraničného obchodu a podpora exportu pre slovenskú ekonomiku. Rastúci podiel exportu na HDP a zvyšujúca otvorenosť ekonomiky SR. Podpora exportu zo Slovenska do zahraničia a význam podpory exportu do krajín mimo EÚ. Export a zvyšovanie konkurenčnej schopnosti domácich firiem.