Analýza vplyvu PZI v súvislosti s mierou úspor a spotrebou domácností SR a Číny - Luchava, Ján
Podrobnejšie analyzovaný vývoj miery úspor v domácnostiach na Slovensku a v Číne. Porovnanie s krajinami EÚ 27 a krajinami eurozóny. Príjmy a uhrádzanie záväzkov v domácnosiach. Zadĺženie a objem výšky úverov. Tvorba zdrojov investícií prostredníctvom úspor a porovnanie s krajinami V4.