Larosiérova zpráva a české národní zájmy - Wawrosz, Petr
Informácia o obsahu tzv. Larosiérovej správy, ktorú iniciovala Európska komisia a kritizoval Václav Klaus. Dôvody, ktoré zapríčinili krízu podľa Larosiérovej správy.