Případové studie: účinné i zábavné - Urban, Jan
Prednosti prípadových štúdií. Tréning manažérskej komunikácie. Typy prípadových štúdií. Prípadové štúdie uskutočňované v skunovom prostredí a vzťahujúce sa k reálnym riadiacim úlohám sú dnes považované za najefektívnejšiu metódu rozvoja manažmentu.