Business schools reagují na recesi
Manažérske školy nezažívajú v posledných mesiacoch nával nových uchádzačov - firmy krátia svoje rozpočty na vzdelávanie, mnohé školy vo svete pozorujú úbytok prihlášok do kurzov pre výkonných manažérov. Ako na to reagujú.