Vplyv inovácií na konkurencieschopnosť podnikov - Chorváthová, Daniela
Inovácie - kvantitatívne alebo kvalitatívne zlepšenia produktov, procesov alebo podnikateľského modelu, ktoré významne pridávajú hodnotu zákazníkovi ako aj podniku. Inovácie na Slovensku - Inovačná stratégia SR do roku 2013. Inovácie v iných krajinách. Postavenie Slovenskej republiky v rámci Európskej únie podľa hodnotenia inovačnej výkonnosti. Vplyvy a určujúce faktory vývoja inovácií. Konkurencia. Implementácia inovácií. Inovácie výrobkov, služieb a procesov. Inovácie podnikateľského systému.