Analýzy exportnej výkonnosti Slovenskej republiky - Karabínoš, Stanislav
Analýza slovenského vývozu z viacerých hľadísk. Hlavné charakteristiky exportu Slovenska a východiskové pozície v posilňovaní konkurenčnej výkonnosti v zahraničí. Podiel exportu na HDP Slovenska. Teritoriálna a komoditná štruktúra exportu SR. Najvýznamnejší slovenskí exportéri.