Produktová politika v regióne cestovného ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Výrazným faktorom ovplyvňujúcim produktovú politiku regiónu cestovného ruchu je regionálna kooperácia vo forme regionálnych sietí, ktoré zahŕňajú okrem podnikov cestovného ruchu aj subjekty z rôznych hospodárskych odvetví poskytujúcich širokú škálu služieb. Regionálne siete umožňujú výhodu zachovania si relatívnej nezávislosti poskytovateľov služieb a zároveň dosiahnutie tvorby konkurencieschopného regionálneho produktu.