[Kúpele Bojnice] - Eliašová, Darina
Recenzia na reprezentatívnu knihu autora Michala Eliáša: Kúpele Bojnice. Určená je pre odborníkov, návštevníkov aj kúpeľných pacientov. Publikácia obsahuje dejiny bojnických kúpeľov, rozvoj kúpeľov po druhej svetovej vojne, ako sa zmenili kúpele po roku 2001.