Reverzná logistika a jej legislatíva - Gežík, Pavel, 1983-
Charakteristika reverznej logistiky. Legislatíva Európskeho spoločenstva (EÚ) upravujúca zaobchádzanie s elektronickým odpadom, opätovným použitím a recykláciou. Legislatíva Slovenskej republiky. Recyklačný fond v Slovenskej republike. Realizácia povinností vyplývajúcich z legislatívy.