Vývojové tendencie v event marketingu - Ondrisková, Tatiana, 1982-
Event marketing v súčasnosti. Identifikácia niektorých z trendov event marketingu v budúcnosti. Týmito trendami sú: celková rastúca profesionalizácia event marketingu, využívanie moderných technológií na naplnenie event marketingových cieľov, kooperácia v event marketingu, event marketingový kontroling.