European language portfolio and its potential for autonomous learners - Šajgalíková, Helena
European language portfolio (ELP) a jeho úloha pri identifikácii jazykových kompetencií samými učiteľmi. Metodológia. Profil učiteľa. ELP formát a komunikačné/jazykové kompetencie.