Menové a fiškálne impulzy pre štartovanie akciových trhov - Chovancová, Božena
Vplyv úrokových sadzieb na peňažné a kapitálové trhy. Analýza zmien v pohybe úrokových sadzieb a ekonomické dôsledky. Japonský akciový trh a úrokové sadzby. Dopady na európsku ekonomiku a akciové trhy. Fiškálne stimuly a akciový trh. Súčasnosť a perspektívy vývoja.