Vývoj cien potravín počas hospodárskej krízy v krajinách Latinskej Ameriky - Gavaľová, Viera
Pohľad na globálnu potravinovú krízu. Výroba potravín a trvalo udržateľný poľnohospodársky rast. Inflácia potravinových cien v Latinskej Amerike. Pomoc zo strany štátu.