Balanced scorecard ako moderný systém merania výkonnosti podniku v turbulentnom prostredí novej ekonomiky a jeho vplyv na stratégiu firmy - Kňažek, Róbert
Teoretické východiská systému balanced scorecard. Základné rozdiely medzi tradičným modelom merania výkonnosti a modelom založeným na BSC. Obsah metódy BSC. Meranie a riadenie v modernom manažmente.