Trend vývoja verejných výdavkov vo vybraných členských krajinách EÚ - Dováľová, Gabriela, 1982-
Meranie verejného sektora. Vývoj verejných výdavkov vo vybraných krajinách Európskej únie (1970-2005). Teórie rastu verejného sektora. Wagnerov zákon. Interné teórie: ekonomické a politické. Externé teórie.