Dobrovoľníctvo a jeho benefity pre manažment podniku - Rajčáni, Branislav
Identifikácia rámca pre fungovanie dobrovoľníctva na Slovensku a príležitosti pre využitie potenciálu dobrovoľníckej práce pre manažment podniku. Charakteristika dobrovoľníctva. Legislatíva a dobrovoľnictvo. Benefity v dobrovoľníckej práce.