Motivácia a stimulácia vo vnútropodnikovom manažmente výroby - Rakovská, Júlia, 1972-
Proces motivácie. Transformácia stimulov na motívy. Stimulačné nástroje. Vývoj záujmu prostredníctvom motivačnej metódy. Špirála motivačného procesu. Vzťah sily motivácie a úrovne výkonu.