Komunikačné technológie vo vzdelávaní - Mečiar, Tomáš
Využívanie komunikačných technológií v podnikoch a nové efektívnejšie spôsoby komunikácie. Vzdelávanie a performance manažment. Zavedenie business intelligence a zmeny v riadení spoločnosti. Správne doručovanie informácií v správnej podobe, nové trendy a investície, kvalita procesov riadenia a rast spoločnosti.