Spoločenská zodpovednosť organizácii vo svetle trendov rozvoja manažmentu ostatných 30 rokov - Porvazník, Ján
Stručný prehľad trendov rozvoja manažmentu ostatných 30 rokov. Orientácia trendov na navršovanie shareholders prostredníctvom CRM a neustáleho navyšovania zisku. Spoločenská zodpovednosť nie len podnikateľov, ale aj politikov, právnikov, manažérov verejno právnych, mimo vládnych a neziskových organizácií a komunít. Spoločenská zodpovednosť kompetentných vodcov za manažment budúceho rozvoja ľudskej civilizácie. Predchádzanie prírodných katastrof a ekonomických kríz a hľadanie modelu budovania sociálne zrelej a humánne orientovanej ľudskej civilizácie.