Úverový rating a kapitálová štruktúra - Polednáková, Anna, 1957-
Definovanie úverového ratingu. Jeho podmienky. Odhad úverového ratingu . Finančné indikátory úverového ratingu. Úverové krytie. Úrokové krytie. Úverový rating a úverový spread. .