Simulácia - efektívnejšia vyučovacia metóda - Retová, Janette
E-learningová vyučovacia metóda môže organizáciám pomôcť znížiť náklady na vzdelávanie, pričom prináša všetkým zúčastneným ďalšie benefity. Simulácie, ako špecifická forma e-learningu prinášajú ešte viac výhod. Skúsenosť veľmi blízka skutočnosti, interaktivita, možnosť dosahovania cieľov a neustála spätná väzba sú u simulácií dôležitými nástrojmi podporujúcimi proces učenia. To môže byť v budúcnosti využívané na zvyšovanie efektívnosti vyučovania.