Klasifikácia systémov posudzovania zhody ako základ pre zhodnotenie ich komerčného potenciálu - Strhan, Rastislav, 1968-
Príspevok charakterizuje príčiny a prejavy informačného deficitu a možnosti prekonávania jeho negatívnych dôsledkov. Na základe faktorov vplývajúcich na použitie systémov posudzovania zhody sa snaží o vytvorenie ich klasifikácie. V tejto klasifikácii uvádza nielen príklady využitia systémov, ale navodzuje aj dôsledky pre komerčné trhové prostredie.